Problema mea este ca nu stiu in baza carei legi, un proprietar de pensiune poate chema in instanta "clientul", pentru a i se achita contravaloarea unei nopti de cazare -
E cu titlu de despagubire pt faptul ca ati blocat posibilitatea inchirierii unei camere catre un alt client.
Eu admit si sustin ralierea la normele occidentale!
Cum ?
Ca nu or sa va dea in judecata e una, insa datorati o suma pt anulare, mai ales ca ati facut-o in ultimul moment.
Ce e drept, nu stiu de ce pe booking nu s-a afisat mesajul cu rezervare gratuita pana in data de.. sau pe site-ul pensiunii ziceti dvs ca nu erau afisate conditiile de retragere. ( e vb de retragere dintr-un contract, dvs contractand niste servicii pt o perioada).
Nu stiu daca era placut daca va duceati la pensiune si erau toate camerele inchiriate.. atunci vi se parea normal sa fiti despagubita ? Ati fi avut dreptul sa fiti cu diferenta intre cat costa la ei si ati platit pana la urma la altii. Oricum, asta e alta discutie.
Puteti alege sa nu platiti si probabil ca nu or sa va dea in judecata. Daca va da, va trebui sa angajati avocat sa va judecati.