avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 561 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... rezervare anulata
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

rezervare anulata

acum 4 luni am facut o rezervare prin net la un site cunoscut, booking, acesta se ocupa cu rezervari de camere, pensiuni apartamente pt un concediu etc. acum 2 sapt ma suna proprietarul si i mi zice ca nu mai poate onora rezervarea din motive......prostii spuse de el, realitatea e ca eu cred ca au crescut preturile si vor si ei sa castige mai mult. da ce treaba are asta cu mine.

cert este ca vineri m am trezit cu rezervarea anulata, iar la contul meu pe booking doar eu am acces, si credeam ca numai eu pot anula rezervarile, intr un anumit interval gratuit.

vreau sa va intreb daca ma pot indrepta juridic, impotriva lor, evident cu sort de izbanda? eventual sa le cerem si daune.
Ca totusi noi ne am facut un buget, planuri etc. Rezervarea conform discutiei si a intelegerii, de la inceput a fost ca in ziua cand venim sa achitam toata perioada sau macar jumatate din suma. rezervarea dar si corespondenta si anularea trimisa de acesta firma intermediara le am salvate pa mail.
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 09:53, 12 Decembrie 2017
Trebuie sa verificati conditiile proprietarului, acestea trebuie gasite undeva pe sait. Contactati si serviciul de relatii clienti al saitului sa va intermedieze eventual discutia.
Saitul e intermediar din ce stiu eu. Intrebati politica de anulare a unei rezervari de catre proprietar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avans cazare Jokers22 Jokers22 Buna ziua!Am si eu o nelamurire, am sunat la o vila pentru la vara, o perioada de 5 nopti. Doamna respectiva mi a cerut avans pe un iban al firmei, pentru ... (vezi toată discuția)
Amendare pentru anulare rezervare hotel ssimionescu ssimionescu Buna ziua! In data de 28 ianuarie 2019 am facut rezervare la Hotel Casa Andu, Busteni, pt perioada 11.02 - 19.02, 1 camera, prin aplicatia Booking.ro. In data ... (vezi toată discuția)
Problema cu apartament inchiriat in regim hotelier fara incasari fghj fghj Buna ziua, detin un apartament inchiriat unei firme numite ApartInvest, pentru administrare in regim hotelier. Contractul este intre mine ca proprietar si ... (vezi toată discuția)