In primul rand, pct. b) din termenii si conditiile site-ului spune ca:
b) pentru ofertele care includ cazare cu data de utilizare certa sau daca se specifica corespunzator in termenii voucherului;
Am sunat astazi un reprezentant juridic al site-ului de reduceri (deci nu al agentiei), si mi-a spus ca ma aflu sub incidenta acestui punct, fiind cazare cu data certa (am confirmat agentiei ulterior data de 20-23 martie, iar ea mi-a facut rezervarea la hotel si biletele de avion). Acum ei mi-au spus ca daca agentia hotaraste ca poate sa imi dea banii, atunci mi-i vor da, dar contractul agentiei tocmai, ca spune ca nu se poate (vedeti unde am citat paragraful respectiv). Cronologic, a fost asa: eu am dat comanda direct de pe site-ul de reduceri, deci nu agentiei, am primit mail de confirmare in care scrie:
Comenzile plasate pe vacantereduse . ro sunt procesate de catre GECAD ePayment International SA in numele Intermedia Activ Management SRL, comerciantul care opereaza
[ link extern ]
Deci IN NUMELE comerciantului care opereaza vacantereduse.ro (deci iarasi, nicio treaba cu agentia aici). Practic am platit banii site-ului, daca pot sa spun asa, nu?
Ulterior, cei de la site m-au indrumat sa comunic cu partenerul, de aici incolo toate detaliile le stabilesc cu el. I-am sunat, mi-au cerut date de buletin, am completat un formular, si mi-au trimis contractul cu toate datele mele, pentru a-l semna. NU m-am intalnit fizic, toata comunicarea a avut loc pe email (le-am trimis ultima pagina a contractului, semnata), eu fiind din Brasov.
Eu l-am inteles pe domnul de la vacantereduse.ro, ei sunt practic niste intermediari, ei zic ca nu au cum sa imi dea acum banii, decat daca agentia prefera sa mi-i dea (iar odata luate biletele de avion, cred ca pot sa-mi iau gandul de la asta, ca nu imi mai restituie nimeni banii).
Inteleg ca, in Termenii si conditiile site-ului scrie de acele 10 zile lucratoare, dar mai jos scrie si ca:
Cumparatorul nu poate returna produsele/serviciile achizitionate prin intermediul unui Contract, si/sau nu poate pretinde daune-interese/despagubiri, in urmatoarele situatii:
a)
b)
c)
Totusi cum e asta cu "cazare cu data de utilizare certa"? mi-e un pic ambiguu.
Am totusi sanse sa castig si sa imi recuperez banii?