avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 888 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Cum sunt platite indemnizatiile si alocatiile pentru ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Cum sunt platite indemnizatiile si alocatiile pentru cresterea copilului, pe luna in curs sau pe luna anterioara?

Buna ziua.
Pe 20 ianuarie copilasul a implinit 2 ani. In luna februarie mai primesc bani? cum sunt calculate indemnizatiile si alocatiile pentru cresterea copilului-pe luna in curs sau pe luna in urma? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: claudiaciobanu , utilizator 17:39, 10 Martie 2012
Indemnizatie pentru CCC se va primi pana la data implinirii varstei de 2 ani a copilului, inclusiv. In speta, pana la data de 20.01.2012 inclusiv.
Potrivit prevederilor legale in materie, plata indemnizaţiei pentru creşterea copilului încetează cu ziua următoare celei în care copilul a împlinit vârsta de 1 an, 2 ani, respectiv de 3 ani, în cazul copilului cu handicap.
Multumesc! in concluzie din luna urmatoare implinirii varstei de 2 ani se vor primii doar banii ce reprezinta alocatia copilului?
Da, se va primi dupa incetarea CCC numai alocatia de 42 lei ....
In luna februarie veti primi indemnizatia pentru CCC pe cele 20 de zile din ianuarie.
multumesc petru raspunsuri!!=D>

Alte discuții în legătură

Alocatie copil maryag maryag am 2 copii ,unul face 2 ani in ianuarie iar celalalt are abia 5 luni,primesc alocatie si indemnizatie pt primul iar pentrul al doilea primesc alocatie si ... (vezi toată discuția)
Cuantumul ultimei indemnizatii pentru cresterea copilului hadasssa hadasssa Buna seara! Am fost in concediu crestere copil pana la 2 ani (pe 23 feb a implinit copilul 2 ani) si nu stiu sigur cat trebuia sa primesc pe luna februarie: ... (vezi toată discuția)
Acte si drumuri facute pentru un bebelus unombun unombun Buna ziua, prietena mea (nu suntem casatoriti) a nascut in mai 2013.Suntem colegi de munca de cativa ani.As dori sa stiu ce acte ne sunt necesare pentru ... (vezi toată discuția)