avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 591 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Cuantumul ultimei indemnizatii pentru cresterea ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Cuantumul ultimei indemnizatii pentru cresterea copilului

Buna seara! Am fost in concediu crestere copil pana la 2 ani (pe 23 feb a implinit copilul 2 ani) si nu stiu sigur cat trebuia sa primesc pe luna februarie: indemnizatie + alocatie copil intreaga sau calculat la 23 zile. Cineva mi-a spus ca daca copilul e nascut pana in 15, primeste jumatate, iar daca e nascut dupa 15 primeste intreaga. Eu una nu am primit intreaga si vreau sa ma lamureasca cineva. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 12:44, 21 Martie 2012
si al meu facuse in ziua 18 a lunii 2 ani,si nu mi-a dat suma intreaga ca dinainte,doar o suma mai mica,au calculat ei la zile,dar nu stiu cum.
1. Pentru fractiunile de luna indemnizatia pentru CCC si alocatia de stat pentru copii se calculeaza proportional cu numarul de zile calendaristice pentru care se cuvine indemnizatia respectiv alocatia.

2. - Indemnizatia pentru CCC pe luna februarie, pana la data de 23, inclusiv, s-a calculat astfel: se imparte cuantumul lunar al indemnizatie la 29 si se inmulteste cu 23.
- La fel se procedeaza si cu alocatia de stat care cu data de 24 februarie se modifica din 200 lei lunar in 42 de lei lunar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul indemnizatie ccc Luiza80 Luiza80 Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti, daca se poate, cum s-a calculat indemnizatia pentru cei 2 copii , pentru ca am primit suma de 2680 lei pe 15.05.2014. ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia de crestere a copilului mikey33 mikey33 sotul meu a avut contract de munca in Italia pana in data de astazi 01/10!2013.A gasit un contract de munca cu data de maine in Romania dar ni sa spus ca ... (vezi toată discuția)
Cum sunt platite indemnizatiile si alocatiile pentru cresterea copilului, pe luna in curs sau pe luna anterioara? Ramona24 Ramona24 Buna ziua. Pe 20 ianuarie copilasul a implinit 2 ani. In luna februarie mai primesc bani? cum sunt calculate indemnizatiile si alocatiile pentru cresterea ... (vezi toată discuția)