avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 580 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Calcul indemnizatie CCC
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Calcul indemnizatie CCC

Buna ziua,

Va rog sa-mi spuneti, daca se poate, cum s-a calculat indemnizatia pentru cei 2 copii , pentru ca am primit suma de 2680 lei pe 15.05.2014. Pentru primul copil trebuia sa iau 1400( indemnizatia + aloc.), implineste 2 ani pe 3 iunie, iar al doilea s-a nascut pe 25.02.2014 si dupa calculele mele trb sa primesc alta suma ( suplim, de 600 lei + aloc.200 lei pt lunile martie si aprilie, nu stiu daca pe februarie trb sa primesc ceva ).

Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 14:56, 27 Mai 2014
1. Daca ati optat pentru concediu crestere copil (CCC) pana la varsta de 2 ani indemnizatia lunara nu poate fi mai mare de 1.200 lei a care se adauga alocatia de stat pentru copii de 200 lei lunar.

2. Pentru luna in care s-a nascut copilul nu primiti alocatie de stat pentru copii ci incepand cu luna urmatoare.

3. Pe perioada dintre nasterea celui de al doilea copil si pana se termina CCC1 primiti, p[e langa indemnizatia pentru CCC1, inca 600 lei lunar.

4. Pentru fractiunile de luna indemnizatiile de mai sus se calculeaza proportional cu numarul de zile calendaristice din luna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul indemnizatie maternitate felisana felisana Buna ziua! Situatia este urmatoarea: - mama se afla in concediul de crestere al copilului pana la 2 ani, primind indemnizatia lunara de 1.200 ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil pe perioada suprapunerii cic lunatika07 lunatika07 Buna, sper sa ma puteti ajuta cu cateva informatii cu privire la indemnizatia pentru cresterea copilului pe perioada suprapunerii. - Pentru primul copil ... (vezi toată discuția)
Ccc in cazul nasterilor suprapuse melcsy melcsy Buna ziua. situatia in care persoana care se afla cu primul copil in perioada de concediu si indemnizatie pentru cresterea copilului in baza OUG nr. ... (vezi toată discuția)