avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cand incepe urmarirea intr-un dosar penal?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cand incepe urmarirea intr-un dosar penal?

Buna ziua!
Cat dureaza cercetarea intr-un dosar penal de furt, pana cand persoanele implicate in dosar (fie ca sunt numai cu numele, neparticipand concret la infractiune), sunt informate de organele de cercetare pentru prezentare la audieri sau ca se afla in cercetare?
Cel mai recent răspuns: ContSters178374 , utilizator 11:41, 15 Februarie 2012
Nu exista un termen pt inceperea urmaririi penale. Veti afla cand veti fi chemat/a sa dati declaratii, daca va fi cazul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt calificat paguba mica, recuperata ContSters156394 ContSters156394 Acum un an si jumatate am sustras cateva obiecte, in valoare de aproximativ 25 lei. dintr-un hypermarket. Am fost oprit de paznici, s-a dat o declaratie ca ... (vezi toată discuția)
Cat dureaza intomirea unui dosar penal? student001 student001 cineva m-a anuntat ca o cunostinta a discutat in jurul datei de 29 04 cu avocatii ei si cu politia pentru a ma acuza de furt , eu nu stiu despre ce este vorba ... (vezi toată discuția)
Urmarire penala - urgent ramiha ramiha Buna ziua, Este posibil sa fii sub urmarire penala fara a ti se aduce la cunostinta acest lucru si fara ca macar sa stii de ce esti invinuit? Cum poti afla ... (vezi toată discuția)