avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Firma suspendata
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Firma suspendata

Buna ziua,
Am o firma care este in al doilea an de suspendare...Imi puteti spune si mie ce acte trebuie sa depun, gen... bilant pentru 2011, declaratii si alte chestii? Mentionez ca am primit derogare pentru depunerea declaratiilor trimestriale.
Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 22:49, 18 Februarie 2012
Da, firmele suspendate trebuia sa depuna aceste declaratii chiar daca au regim derogatoriu pentru celelalte declaratii. Altfel, trebuie sa le depuna pe toate pe zero.
Pentru declaratia 392 termenul este 27 februarie inclusiv.;)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Depunere declaratii Irina Iacob Irina Iacob O firma suspendata incepand cu data de 1 mai care a primit derogare de depunere declaratii de la Finante incepand cu data de 1 iulie 2009 - pentru luna ... (vezi toată discuția)
Impozit forfetar sederm sederm daca firma este inregistrata pe jud Olt, se poate plati in Bucuresti impozitul?? Mai este nevoie de bilant contabil daca firma este suspendata? (vezi toată discuția)
Declaratii de depus firma nou infiintata CONSULTING TRADUCERI JURIDICE 0735643109 CONSULTING TRADUCERI JURIDICE 0735643109 firma este o sapt infiintata , fiind sfarsit de an ce declaratii trebuie sa depun? (vezi toată discuția)