avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1022 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Medicul de familie nu poate elibera reteta compensata
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Medicul de familie nu poate elibera reteta compensata

buna ziua!revin la d-voastra cu rugaminte sa ma lamuriti in legatura cu urmatoarea problema:ieri 14.02.2012 m-am mutat de la medicul meu de famile,si azi am mers cu copilul meu de 4 ani si jumatate la consultatie la noul medic de familie!problema este ca nici unul din cei 2 medici nu au putut sa-mi elibereze reteta compensata,au zis ca luna asta,pana cand vor face cei de la casa de sanatate modificarile,nu pot sa-mi dea reteta compensata.Mi-a eliberat reteta simpla,care costa f.mult,ambele medicamente prescrise le-am luat gratuit pana acum!e legal ce se intampla,2 sapt.noi suntem ai nimanui,nu beneficiem de gratuitate la medicul de famile(la reteta ma refer).multumesc,cu stima,cornelia radoi

Alte discuții în legătură

Reteta urgenta ionelazibi_94 ionelazibi_94 buna tuturor.am fost nevoit sa ajung cu copilul la urgenta pediatrie pentru ca medicul de familie in ziua respectiva a avut program dimineata iar copilul nu se ... (vezi toată discuția)
Recuperarea contributiei de asigurari sociale de sanatate g_p g_p Sunt somer si in urma cu cateva zile am ajuns la urgenta. Acolo mi s-a prescris o reteta pentru care am platit integral toate medicamente. Nu a fost o reteta ... (vezi toată discuția)
Rețete compensate pentru mămică în concediu de creștere copil. Alinamunteanu86 Alinamunteanu86 Buna ziua, este adevărat că mămicile in timpul celor 2 ani de creștere copil nu beneficiază de rețete compensate și nici de spitalizare? Am fost azi la ... (vezi toată discuția)