avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 662 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Acordare indemnizatie CCC retroactiv (gemeni)
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Acordare indemnizatie CCC retroactiv (gemeni)

Sunt mamica a 2 gemeni nascuti in august 2006; am primit 2 ani indemnizatie pentru cresterea copilului in valoare de 600 RON (adica doar pentru unul); as vrea sa stiu ca ar trebui sa fac acum (care sunt pasii) pentru a mi se acorda indemnizatie retroactiva si pentru celalalt copil (conform deciziei ICCJ din noiembrie 2011). Multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:55, 15 Februarie 2012
Trebuie sa adresati o cerere in acest sens A.J.P.S. si, in caz de refuz, sa va adresati instantei de judecata .... invocati in cerere Decizia nr.26/2011 pronuntata de ICCJ in dosarul nr. 21/2011

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie pentru cresterea copiilor retroactiv (gemeni) marinescumsilvia marinescumsilvia M-ar interesa daca as putea sa demarez actele pentru indemnizatie retroactiv gemeni,nascuti in 4.05.2008.Nu stiu ce-i cu prescriptia de 3 ani desi eu am o ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil bogdanraluca bogdanraluca Am inteles ca indemnizatia se acorda pentru sarcinile multiple,intrebarea mea este urmatoarea :atunci cand copilul avea 1 an si jumatate s-a nascut si ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie pentru cresterea copilului - gemeni - decizia nr. 26/2011 a sectiilor unite ale inaltei curti de casatie si justitie nicoletapasca10 nicoletapasca10 buna ziua am nascut in martie 2006 gemeni, am beneficiat de indemnizatie doar pentru un copil, se acorda retroactiv indemnizatia pentru cel de-al doilea ... (vezi toată discuția)