avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 852 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Cum procedez ca sa obtin un proces verbal de control ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Cum procedez ca sa obtin un proces verbal de control si in ce temei legal?

Am primit un "Proces verbal de constatare a neregulilor si de stabilire a creantelor bugetere" emis in ianuarie 2012, in care mi se comunica faptul ca acesta a fost intocmit pe baza unui control la fata locului in 2009.
Nu am primit la vremea respectiva o copie a procesului verbal de control, si cei de la institutia respectiva nici acum nu mi-au dat procesul verbal de control din 2009.
Ca sa atac PV-ul respectiv, ar trebui sa-l am.
Cum procedez sa il obtin, si pe ce baza legala ma sprijin?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: rezso , utilizator 07:50, 16 Februarie 2012
Puteti solicita in scris comunicarea in copie a procesului verbal de control din 2009. Nu trebuie sa invocati un text de lege anume, este dreptul dvs. de a cere sa vi sa aduca la cunostinta continutul documentului in cauza.
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda contraventionala Zoltan K Zoltan K In cursul zilei de 29 august am primit de la primarie, o scrisoare din care a rezultat ca am fata de bugetul local o amenda de circulatie in valoare de 300 ... (vezi toată discuția)
Amenda primarie catre asociatie de proprirtari ghiorghiumarga ghiorghiumarga Ca administrator am fost informat telefonic ca am fost amendat ca urmare a unor nereguli gasite la controlul efectuat de care Serviciul Control Asociatii de ... (vezi toată discuția)
Litigiile cu apia se castiga ! Roland Mindrila Roland Mindrila De curand Tribunalul Suceava a pronuntat o sentinta de admitere a actiunii avand ca obiect : 1. Anularea in totalitate a Procesului Verbal de Constatare ... (vezi toată discuția)