Ca administrator am fost informat telefonic ca am fost amendat ca urmare a unor nereguli gasite la controlul efectuat de care Serviciul Control Asociatii de Proprietari din jurisdictia Primariei. Nu am primit si nu am semnat nici o hirtie oficiala in acest sens. Intrebarea mea este daca pot fi amendat daca nu am semnat nici un act de luare la cunostinta a sanctiunii.
Nu vreau sa platesc pentru ca nu am fost instiintat oficial (nu am semnat nici un document) ca am de platit o amenda. Ce e de facut din punct de vedere legal?
daca nu ne spuneti ce nereguli au fost gasite cum vreti sa va raspundemi?nu va cunoaste nimeni pe forum de ce sunteti asa speriat?ca sa primiti un raspuns scrieti si detaliile necesare ,mersi
Ca sa va linistiti, va dau eu un telefon si va spun ca a fost o farsa!
Orice masura (amenda) are si o contramasura, o contestatie, etc. Bun, a fost un control la as. prop. unde dvs. sunteti angajat. De obicei in toate cazurile se discuta cu presedintele as. prop. Apoi, se amendeaza institutia, dar daca s-a constatat ca eventualele abateri au fost facute de dvs. amenda nu poate fi indreptata in directia dvs., cum spuneam, angajat al as. prop. Daca e sa fie, amenda o primeste as., presedintele, conducerea care apoi nu are decat sa se razboiasca cu angajatul respectiv.
Nu mai conteaza ce ati facut sau nu ati facut, dar era interesant sa ne spuneti ca sa ne ferim si noi!
Bafta!