avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 833 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Amenda primarie catre asociatie de proprirtari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Amenda primarie catre asociatie de proprirtari

Ca administrator am fost informat telefonic ca am fost amendat ca urmare a unor nereguli gasite la controlul efectuat de care Serviciul Control Asociatii de Proprietari din jurisdictia Primariei. Nu am primit si nu am semnat nici o hirtie oficiala in acest sens. Intrebarea mea este daca pot fi amendat daca nu am semnat nici un act de luare la cunostinta a sanctiunii.
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 08:13, 18 August 2011
In urma controlului si a semnalarii neregulilor trebuia intocmit un raport si un exemplar trebuia sa ramana la asociatie.
Despre ce nereguli e vorba?
Nu vreau sa platesc pentru ca nu am fost instiintat oficial (nu am semnat nici un document) ca am de platit o amenda. Ce e de facut din punct de vedere legal?
Orice plata se face in baza unui act scris, nu in baza unui telefon.
daca nu ne spuneti ce nereguli au fost gasite cum vreti sa va raspundemi?nu va cunoaste nimeni pe forum de ce sunteti asa speriat?ca sa primiti un raspuns scrieti si detaliile necesare ,mersi
Ca sa va linistiti, va dau eu un telefon si va spun ca a fost o farsa!
Orice masura (amenda) are si o contramasura, o contestatie, etc. Bun, a fost un control la as. prop. unde dvs. sunteti angajat. De obicei in toate cazurile se discuta cu presedintele as. prop. Apoi, se amendeaza institutia, dar daca s-a constatat ca eventualele abateri au fost facute de dvs. amenda nu poate fi indreptata in directia dvs., cum spuneam, angajat al as. prop. Daca e sa fie, amenda o primeste as., presedintele, conducerea care apoi nu are decat sa se razboiasca cu angajatul respectiv.
Nu mai conteaza ce ati facut sau nu ati facut, dar era interesant sa ne spuneti ca sa ne ferim si noi!
Bafta!

Alte discuții în legătură

Despre infractiuni in administrarea unui bloc ContSters277537 ContSters277537 Buna ziua, Puteti va rog sa-mi indicati si mie unde si ce as putea sa citesc care sunt infractiunile pentru care un administrator de bloc si un presedinte ... (vezi toată discuția)
Relatia primarie - asociatii de proprietari Risquda Risquda Ce \"putere\" are primaria asupra asociatiilor de proprietari? Sunt in conflict cu asociatia de proprietari in care locuiesc si in acest sens am facut o ... (vezi toată discuția)
Asociatie de proprietari adinanicoleta adinanicoleta Buna ziua , Cine poate verifica o asociatie de proprietari si care sunt persoanele indreptatite sa face aceste verificari? Multumesc! (vezi toată discuția)