avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 908 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... videochat
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

videochat

buna ziua,
am inchiriat un spatiu de birouri,pentru un an si am constat dupa citeva luni ca in acel spatiu se desfasoara o activitate de videochat.
Este o activitate legala?
Ce consecinte pot suporta in cazul in care se descopera ca acest videochat este o acoperire a unei retele de prostitutie?
Cum sa procedez?
multumesc!
sesizati asta politiei....ei vor sti cel mai bine ce au de facut
:))))
daca aveti contract de inchiriere legal , nu vad de ce sa patimiti atat timp cat dvs nu aveti vreo obligatie sa supravegheati ce activitati se desfasoara.
e practic problema celor ce desfasoara acea activitate.
e mai complicat daca va acuza de faptul ca , avand cunostinta de comiterea unor infractiuni , nu ati adus la cunostinta autoritatilor acest lucru.
daca nu stiati ......, nu stiati.
Avand in vedere ca intra mascatii peste ei zilnic, eu am avut mari probleme cu studioul si am preferat sa il inchid...

Cum nu stiati cand ati postat pe forum ca stiati :)
Eu as cauta un alt chirias !
Ultima modificare: Marți, 6 Martie 2012
Slim2012, utilizator
Faptul ca ati inchiriat fara sa stiti nu ar fi o problema.
O problema ar putea aparea doar daca stiati anterior.
Ar mai putea fi o problema si datorita faptului ca stiti si nu reziliati contractul deoarece s-ar putea considera ca ii gazduiti si ar putea deveni incidenta legea penala.
Ar fi recomandabil sa consultati contracost un avocat care sa analizeze special cazul dvs. si sa primiti un raspuns concret dupa un studiu de caz.

Pana in prezent nu am auzit sa existe probleme pentru proprietar dar...cine stie ce idei le mai vin organelor...si trebui stiut exact...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infractiunea de prostitutie valentin24 valentin24 buna ziua. se poate retine infractiunea de prostitutie in dauna persoanei care in schimbul unor foloase materiale respectiv telefon si bani a intretinut ... (vezi toată discuția)
Videochatul, prostitutie mascata ! Hamarsold300 Hamarsold300 Videcohatul , prostitutie mascata Hamarsold300 Utilizator 20:33, 28 Noiembrie 2018 Azi am avut curiozitatea sa vorbesc cu fetele de pe videochat, ... (vezi toată discuția)
Drept de evacuare sc lawyer13 lawyer13 detin 20%din firma cu sotia care detine 80% firma desfasoara activitatea in spatiul proprietate comuna cu sotia intrebarea este daca pot notifica firma sa ... (vezi toată discuția)