avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 463 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit Cabinet medical veterinar
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

Cabinet medical veterinar

In urma cu un an am infiintat un "Cabinet medical veterinar", dar din anumite motive acesta nu a functionat.
Intrebari:
Sunt obligat sa platesc impozit chiar daca nu am avut activitate?
Pot sa-l mai pastrez in continuare, chiar daca nu am activitate?
Va multumesc anticipat pt. raspunsuri.
Cel mai recent răspuns: danflorinflorea , utilizator 22:53, 16 Februarie 2012
nu sunteti obligat sa platiti impozit daca nu aveti activitate deci nu realizati venituri, si desigur puteti sa il mentineti in continuare pana cand va hotarati sa reluati activitatea; Atentie! daca aveti obligatii restante la buget atunci trebuie achitate genereaza majorari si penalitati in continuare!
Va multumesc mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfi PaulHaiducu PaulHaiducu Ce obligatii financiare are o persoana PFI? Ce legislatie trebuie consultata pentru infiintarea PFI? (vezi toată discuția)
Refuz incasare impozite locale pentru ca ma sunt si alte datorii restante Mklsmeli Mklsmeli Zilele trecute am vrut, ca persoana fizica, sa platesc impozitele pe cladire, teren si mijloc de transport, insa mi s-a respins acest drept, pe motivul ca ... (vezi toată discuția)
Magazin de caritate pt animale abandonate ieseugenia ieseugenia Buna ziua,am un ONG de protectie a animaleleor.Vreau sa deschid un magazin de tip consignatie ,care sa functioneze ca activitate economica pe oONG,iar venitul ... (vezi toată discuția)