avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 420 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... polita CASCO
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

polita CASCO

Buna seara,
In limita timpului disponibil, doresc un sfat in ceea ce priveste urmatoare problema:
In 2011, sotia mea a avut un accident de circulatie cu un Peugeot 308, automobil achizitionat in leasing de la Romstal Leasing. In urma accidentului au fost avariate bara fata, portiera fata stanga si portiera spate stanga. Masina a stat cca. 45 de zile in service-ul Peugeot din oras, motivand timpul indelungat prin faptul ca atat dureaza pana vin piesele noi din Franta, eu unul la acel moment fiin plecat din tara in interes de servici.
La revenirea in tara am constata ca nici o piesa nu era schimbata, atat bara fata cat si portierele fiind chituite si vopsite!
Am cerut devizul de reparatii si.........................nimic!
Am sunat la leasing si la societatea unde am polita CASCO, asigurarile spunandu-mi ca au aprobat monaterea pieselor noi pe masina .................nu pe cele vechi, indreptate si chituite!
Ce pot sa fac in acest caz?
Consider ca am fost inselat si vreau sa actionez concesionarul Peugeot in instanta. Am ceva sanse de reusita?
Cel mai recent răspuns: Mihai Costache , Avocat 16:01, 16 Februarie 2012
analizati dosarul de dauna apoi faceti o expertiza a masinii. Apoi puteti da in judecata service-ul auto.
dar mai intai as face o reclamatie la OPC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Detalii garantie piese auto rca T.J. T.J. Buna ziua! Am reparat masina proprietate personala in baza unui dosar RCA in care aveam calitate de pagubit. Service-ul auto este listat de cei de la City ... (vezi toată discuția)
Probleme service auto emildr emildr Buna ziua , Am si eu o problmena cu un service auto , mai exact : In urma cu o luna am avut un accident auto minor (eu pagubit) am primit RCA am facut ... (vezi toată discuția)
Reparaþie auto în garanþie pe casco cu regres rca cosminph cosminph Bună ziua. În urmă cu o săptămână am fost implicat într-un accident rutier în care mi-am avariat auto din vina altui conducător. Întrucât deţin ... (vezi toată discuția)