avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 746 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... inchiriere luciu apa
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

inchiriere luciu apa

Am firma si am in statut valorificarea si vanzarea nisip,balastru,etc.Am dori sa inchiriem luciu apa pentru a extrage balastru din Prut.Am dori sa aflam ce demersuri sint necesare pentru obtinerea inchirierii luciu de apa pentru a valorifica acest produs ??//multumesc

Alte discuții în legătură

Doresc sa inchiriez un teren de la o asociatie agricola cata0102000 cata0102000 As dori sa stiu cum pot inchiria/concesiona/arenda legal un teren agricol care este sub luciu de apa, dar sa pot beneficia si de luciul de apa in scopul ... (vezi toată discuția)
Dare spre inchiriere imobil - fiul proprietar, tatal incaseaza veniturile si plateste taxele SAP- SAP- Buna ziua. Se da urmatoarea situatie: Am intrat in stapanirea de drept a unui apartament, prin contract vanzare-cumparare de la tatal meu. In stapanirea de ... (vezi toată discuția)
Cotract de inchiriere cu chiria neplatita TraianValer TraianValer SUNT persoana fizica si am dat in chirie unei societati comerciale un spatiu , cu contract de inchiriere inregistrat la administratia financiara. Dupa un timp ... (vezi toată discuția)