avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 463 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Act notarial pentru avans cumparare garaj
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Act notarial pentru avans cumparare garaj

Cine ma ajuta cu un raspuns ?

Am dat avans o suma pentru cumpararea unui garaj insa din diverse motive tranzactia nu s-a mai efectuat. (la platirea avansului am facut un act de mana semnat de 2 martori).

Problema este ca avansul nu mai poate fi returnat in acest moment si as dori sa fac o intelegere cu proprietarul sa folosesc garajul pina cand imi returneaza avansul.

Se poate face un act notarial ? Ce acte ar trebuii ?

Multumesc.

Cel mai recent răspuns: ContSters141818 , utilizator 11:26, 16 Februarie 2012
puteti incheia o tranzactie la notar. Prin care se sting orice pretentii prin returnarea banilor intr un termen de......si acordul proprietarului garajului pentru ca dvs sa aveti drept de folosinta pana la termenul stipulat in tranzactie pentru plata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

E valabila o chitanta de mana? ssjgojita ssjgojita Buna ziua! Ma numesc Nicolae B si sunt din Calarasi. Doresc sa cumpar un imobil, am discutat cu proprietarul, ne-am inteles ca plata sa fie facuta in doua ... (vezi toată discuția)
Achiziționare locuință - avans, ulterior plata in rate Dannyytiesto Dannyytiesto Vreau sa cumpăr un apartament iar proprietarul si-a dat acordul sa ii achit un avans pe care îl voi trece intr-un contract făcut între noi și legalizat ... (vezi toată discuția)
Comision la antecontract Lmps2016 Lmps2016 Buna ziua, Am folosit serviciile unei agentii imobiliare. Am vazut apartamentul, am stabilit o intalnire la notar, am semnat un antecontract si am platit un ... (vezi toată discuția)