avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 543 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... sinteze admitere barou
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

sinteze admitere barou

Va rog sa ma ajutati si pe mine sa obtin acele sinteze pentu admitere adresa mea este: oanammanta@yahoo.com
Va multumesc tuturor !
Bafta multa!
Buna, Alex.Daca nu te deranjeaza foarte mult, as dori si eu sintezele la adresa X

Multumesc aqnticipat!
Ultima modificare: Duminică, 26 Aprilie 2015
Admin, administrator
Mai merg sintezele acestea si la admiterea din anul 2009 ? Codurlie noi sa inteleg ca de la anul vor intra in vigoare?
@gnistor: check
@iulian: asta vom sti numai cand se va anunta tematica si bibliografia . In mod normal se va sustine avand ca materie de studiu legislata inca in vigoare .
salutare
sunt sintezele care au circulat pe forum si la admiterea de anul trecut?
pt. cei care sustin examenul pt. prima data - ati avut curiozitatea sa cautati pe net rezulatetele examenului de anul trecut de la BUCURESTI
EXEMPLU (daca nu ma insel pozitia 19 pe lista)
PP- prima corectare NOTA 3
- dupa contestatie NOTA 9
Ce parere aveti, referitor la acest aspect?
alexchiciu a scris:

simonatohanean a scris:

Buna seara, Alex. Crezi ca ai putea sa-mi trimiti si mie sintezele pe mail, te rog frumos? Adresa mea este simonatohanean@yahoo.com. Multumesc!

da cum sa nu. check.

Alte discuții în legătură

Sinteze admitere barou GRIGORETA GRIGORETA Buna , Va rog foarte mult sa imi trimiteti si mie sintezele de admitere in barou pe adresa : grigoreneluta@yahoo.com Va multumesc anticipat si va urez bafta ... (vezi toată discuția)
Sinteze admitere barou sena sena Va rog sa ma ajutati sa obtin sintezele pentru admitere. Adresa mea este sena_cbln@yahoo.com Va multumesc tuturor! Bafta multa! (vezi toată discuția)
Admitere barou 2008! eliza_pasat eliza_pasat Va rog sa-mi trimiteti si mie sintezele pentru examenul de admitere in barou....pe adresa eliza_pasat@yahoo.com. Va multumesc. (vezi toată discuția)