avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 886 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... sinteze admitere barou
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

sinteze admitere barou

Va rog sa ma ajutati si pe mine sa obtin acele sinteze pentu admitere adresa mea este: oanammanta@yahoo.com
Va multumesc tuturor !
Bafta multa!
Pai daca sunt bune sintezele va rog frumos sa-mi trimiteti si mie pe adresa: X. Multumesc!
Ultima modificare: Duminică, 26 Aprilie 2015
Admin, administrator
As vrea si eu sintezele de admitere in barou, adresa de mail fiind sunetul_muzicii10@yahoo.com
Multumesc anticipat!
gata, check
acum vin si eu si va rog ceva:

are cineva un curs de Drept Procesual Civil in format .pdf sau .doc? nu mai vechi de 2 -3 ani? daca da, am sa va rog sa mi-l trimiteti si mie adresa mea de e-mail este la profilul meu, sau dati-mi mesaj privat si va scriu acolo adresa de e-mail.

Multumesc si bafta!
As dori si eu daca se poate sintezele sintezele de admitere in barou pe adresa de mail iulianavoci@ymail.com Multam anticipat.

Alte discuții în legătură

Sinteze admitere barou GRIGORETA GRIGORETA Buna , Va rog foarte mult sa imi trimiteti si mie sintezele de admitere in barou pe adresa : grigoreneluta@yahoo.com Va multumesc anticipat si va urez bafta ... (vezi toată discuția)
Sinteze admitere barou sena sena Va rog sa ma ajutati sa obtin sintezele pentru admitere. Adresa mea este sena_cbln@yahoo.com Va multumesc tuturor! Bafta multa! (vezi toată discuția)
Admitere barou 2008! eliza_pasat eliza_pasat Va rog sa-mi trimiteti si mie sintezele pentru examenul de admitere in barou....pe adresa eliza_pasat@yahoo.com. Va multumesc. (vezi toată discuția)