avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... sinteze admitere barou
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

sinteze admitere barou

Va rog sa ma ajutati si pe mine sa obtin acele sinteze pentu admitere adresa mea este: oanammanta@yahoo.com
Va multumesc tuturor !
Bafta multa!
merci mult de tot
am facut ce mai rugat
Buna,
Sunt noua pe forum. M-am hotarat sa dau si eu la barou si INM la anul insa sunt total nedumerita. Ma puteti ajuta si pe mine cu sintezele despre care ati vorbit mai sus? mailul meu este m09ny@yahoo.com .

Multumesc frumos,
Monica
salut..as dori si eu subiectele pe skittersd@yahoo.com
multumesc frumos
Am facut o comparatie atat car am putut din cele cateva pagini care se downloadeaza gratuit de pe site-ul www.admiterebarou.ro si sunt identice cu sintezele care circula pe internet, difera bineinteles doar asezarea in pagina. Daca mai poate sa verifice cineva, care are sintezele cumparate, sa fim siguri.
alexchiciu a scris:

OK, ambii, check.
Ultima modificare: Joi, 23 Iulie 2009
ALEXANDRA TAN , Consilier juridic

Alte discuții în legătură

Sinteze admitere barou GRIGORETA GRIGORETA Buna , Va rog foarte mult sa imi trimiteti si mie sintezele de admitere in barou pe adresa : grigoreneluta@yahoo.com Va multumesc anticipat si va urez bafta ... (vezi toată discuția)
Sinteze admitere barou sena sena Va rog sa ma ajutati sa obtin sintezele pentru admitere. Adresa mea este sena_cbln@yahoo.com Va multumesc tuturor! Bafta multa! (vezi toată discuția)
Admitere barou 2008! eliza_pasat eliza_pasat Va rog sa-mi trimiteti si mie sintezele pentru examenul de admitere in barou....pe adresa eliza_pasat@yahoo.com. Va multumesc. (vezi toată discuția)