ref la sinteze.
Mare atentie!!! Sunt bune, insa nu sunt actualizate cam din 2005. Eu am trecut in revista cateva din subiecte cu care sunt la "super curent", adica le stiu din practica foarte bine, si daca le-as gasi in acest fel scrise la examen, as depuncta serios(bineinteles daca as fi corector). Deci , parerea mea e sa le luati ca o revizie a materiei in forma scurta si nu ca material propriu zis de invatat. S-ar putea ca la examen sa scrieti exact ca in sinteze si sa nu luati si apoi sa va intrebati de ce?!?!?
in a doua ordine de idei
eu am primit aceste sinteze de la userul mary120 acum un an, ea sustinand ca le-a conspectat ea lucru de care am fost convins pana ieri. Am dori sa ajut toti candidatii de aceea le-am si trimis, alocand timp destul, si bineinteles GRATUIT.
Inteleg ca de fapt ceea ce va trimit este o varianta neactualizata si din 2005 a tocmai acelor sinteze de la www.admiterebarou.ro pe care vi le-am recomandat si eu cu caldura ca fiind mult mai actuale (bineinteles editia 2009).
avand in vedere ca nu stiu care este realitatea (sunt facute de mary120? sau mai probabil de editura??) nu doresc sa mai dau nastere la discutii asa ca nu mai trimit aceste sinteze nimanui. Si asa sunt extraordinar de depasite (poate se gasesc subiecte utile numai dintre cele "perene" cum ar fi succesiunile sau viciile de consimtamant...)
Va doresc mult succes tuturor si daca va trimiteti sintezele intre dvs. aveti mare atentie la actualitatea si utilitatea celor scrise acolo in 2005.