avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 872 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... camatar
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

camatar

buna tuturor,am nevoie de un sfat de la dvs.
Stiu ca am fost stupida,dar trebuie sa ies din problema asta cumva:
In 2004 am luat 4000 euro cu camata de la un...camatar . I-am inapoiat in 2006 aproape 15000, cand am mers la notar sa scoata ipoteca de pe casa , s-a razgandit si a spus ca mai avem sa-i dam 1000 de euro (bani pe care nu-i mai aveam ) si ne-a propus sa mai facem un contract simplu de imprumut fara ipoteca pentru mia respectiva,doar asa va scoate ipoteca. Am fost de acord ca nu aveam alta sansa.
Din 2006 in 2012 am strans de la 1000 la aproape 8000 de euro alta datorie catre el.
Intrebarea mea este , as avea vre-o sansa sa il dau in judecata, sau unde as putea sa ma duc sa-l reclam pentru un filaj,
Stiu ca suma se confisca, imi e teama ca politia imi va confisca suma pe care i-o dau si raman fara banuti, sau daca merg pur si simplu fara politie ,tot fara 8000 de euro raman, ce as putea sa fac in situatia asta?
Care sunt organele de competenta care m-ar putea ajuta, procurori, DIICOT, politie? unde sa merg sa rezolv cumva ca stau cu grija ,poate veni in orice moment sa ma lase sub cerul liber cu suma asta pe contract.
Multumesc, astept sfaturile voastre,sau poate numele unui avocat specializat in asemenea probleme din Constanta
Camelia
Cel mai recent răspuns: Alexandru Munteanu , Avocat 14:25, 16 Februarie 2012
Depuneti plangere la politie, camataria este ilegala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Camataria carmen_violetta carmen_violetta am si eu o intrebare si am nevoie de ajutor.Sora mea a luat bani cu imprumut de la o persona si a facut o hartie de mana cu martori pe suma de 8000 de lei si ... (vezi toată discuția)
Probleme cu camatari iuli1949 iuli1949 Am facut imprudenta sa iau 1000 euro imprumut de la camatar Dupa care a aflat ca aveam apartamentul gaj pentru un imprumut .Sub amenintari si obligata a mers ... (vezi toată discuția)