Am cumparat un pamant pentru care am facut la notar un antecontract in care eu ca si cumparator am dat o treime din bani iar vanzatorul se obliga ca in termen de doua luni sa faca intabularea pe numele lui a pamantului pentru a se putea face contractul de vanzare - cumparare , daca nu la sfarsitul termenului prin instanta sa se valideze ca si contact de vanzare cumparare . Mentionez ca pamantul respectiv nu era intabulat deoarece nu avea succesiune dupa parinti , dar el era unicul mostenitor. Totul a fost Ok dar dupa o luna de la incheierea antecontractului vanzatorul a decedat. Mostenitorii lui in prima faza s-a discutat cu ei si au fost de acord ca eu sa folosesc pamantul pana ei fac actele ,respectiv succesiunile si am semnat o prelungire a antecontractului de o luna dar acum s-au razgandit si nu mai vreau. Nu mai vreau nici sa vanda pamantul. Pamantul este la 20 km de Ploiesti si este teren extravilan. Actualii mostenitori spun acum ca pamantul s-a vandut prea ieftin si de aceea nu mai vand .
Va rog sa ma ajutati sa-mi da-ti un sfat in legatura cu aceasta problema cam ce as putea face. Ce costuri ar mai implica aceasta chestiune si ce castig de cauza as avea. Va multumesc