avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 313 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensie alimentara

din ianuarie 2006 eu nu am mai primit pensia alimentara pentru copiii mei(doi)
.in2007 octombrie unul a implinit 18 ani.sunt aproape 35 de luni de cand copiii nu au mai primit pansia de la tatal lor.in decembrie 2005 tatal lor a iesit cu ordonanta.ce trebuie facut?celalat copil are 14 ani.as dori un model.l-am contactat si mi-a comunicat ca nu are bani.ce demersuri trebuiesc facute,si unde.noi acum locuim in jud cluj,tatal lor este in arges.va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:10, 7 Noiembrie 2008
Trebuie sa formulati plingere penala pentru infractiunea prevazuta si pedepsita de art. 305 lit. c cod penal impotriva celui obligat la plata pensiei.-
:offtopic: Interventie moderator
@ELA39
Nu mai deschideti acelasi topic de mai multe ori. In acest caz topic-urile si/sau raspunsurile in plus vor fi sterse de administratori sau moderatori, utilizatorul urmand a fi avertizat, iar ulterior, in caz de nerespectare a avertismentului, va fi banat temporar sau defintiv.

Urmariti raspunsurile date pe celelelate 2 topicuri deschide cu aceeasi problema.
www.avocatnet.ro/content/for...

sau

www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Functionar public sony_kelly sony_kelly as dori un raspuns va rog vreau sa concurez pe postul de operator rol intr-o primarie si as dori sa aflu daca facultatea de administratie publica ma ajuta ... (vezi toată discuția)
Neprezentare la locul de munca in timpul preavizului RAMIVA84 RAMIVA84 am si eu o nelamurire: sora mea este in perioada de preaviz.maine este ultima zi dar nu se poate prezenta pentru ca trebuie sa mearga la un interviu pentru un ... (vezi toată discuția)
Diploma de liceu echivaleaza cu calificarea? Ionut Georgescu Ionut Georgescu Doresc sa angajez un ajutor de ospatar (fara nici un fel de diploma de specialitate) cu salariul minim pe economie. Are studii medii, este major. Firma de ... (vezi toată discuția)