avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 471 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract colectiv la nivel ramura
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract colectiv la nivel ramura

Exista contract in vigoare 2010-2014 pe ramura electrotehnica, societatea unde am lucrat se afla pe lista din anexa cu unitatile care beneficiaza de acest contact. Am fost disponibilizata in ianuarie prin restructurare post, dar nu am primit plati compensatorii conform acestui contract. Directorul mi-a spus ca nu recunoaste acest contract, desi societatea apare in anexa contractului. Ce pot face?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:52, 16 Februarie 2012
Il puteti actiona in judecata pe angajatorul dvs si/sau sa depuneti o sesizare la ITM.

Aveti grija ca dreptul la actiune se prescrie in termen de 6 luni de zile de la data incetarii raportului de munca ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi marianelena marianelena Ma numesc Marian si sunt in perioada de preaviz la una din unitatile grupului Boromir.Nu am putut sa cunosc ,sa citesc nicaieri Contractul colectiv de munca la ... (vezi toată discuția)
Salarii compensatorii-art.65 alin.1din cm si art.76 din ccm ramura comert Ciontos Emil Ciontos Emil Buna ziua.Doresc sa stiu daca am dreptul la solicitarea celor doua salarii prevazute de art.76 din CCM la nivel de ramura comert in cazul concedierii ... (vezi toată discuția)
Contractul colectiv de munca la nivel de ramura Alex58 Alex58 As dori sa va rog daca puteti sa-mi spuneti daca pentru o unitate care are codul caen 2343 exista incheiat un contract de munca la nivel de ramura si daca ... (vezi toată discuția)