avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1009 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contractul colectiv de munca la nivel de ramura
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contractul colectiv de munca la nivel de ramura

As dori sa va rog daca puteti sa-mi spuneti daca pentru o unitate care are codul caen 2343 exista incheiat un contract de munca la nivel de ramura si daca exista pana cand este valabil .
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:28, 14 Martie 2012
2343 - Fabricarea izolatorilor si pieselor izolante din ceramica
In acest sens, este valabil Contractul colectiv de muncă la nivelul ramurii Chimie şi Petrochimie pentru anii 2010-2012 (valabil până la 31.07.2012)...

Art. 155. - De prevederile prezentului contract vor beneficia, conform legii, salariaţii din societăţile comerciale cuprinse în Anexa nr. 1 la prezentul contract, urmând ca, prin contractele colective de muncă la nivel de societăţi comerciale, să se stipuleze în mod concret faptul că o parte a fondului creat pentru negocierile colective se va constitui din contribuţia pe care salariaţii nesindicalizaţi o vor achita pentru a putea beneficia de facilităţile prevăzute în acest contract.
Problema este ca nu ne regasim printre societatile din ramura petrochimie ci intre societatile din CCMR din ramura electrotehnica si atunci dupa care CCMR vom putea negocia ccm .Avand codul caen pentru alta ramura nu vom avea probleme la negocierea ccm pe unitate sau la inregistrarea ccm la ITM.
Nu exista niciun impediment cu privire la negocierea ccm pe unitate sau inregistrarea acestuia la ITM. .. va puteti ghida dupa ccm la nivel de ramura electrotehnica ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ccm -uri conelia anghel conelia anghel 1. Este valabil la aceasta data CCM la nivel national? Parerile sunt impartite, ba ca da ba ca nu. 2. CCM la nivel de ramura Chimie si Petrochimie nr.369/7 ... (vezi toată discuția)
Aplicabilitate ccm la nivelul ramurii chimie si petrochimie pentru anii 2010-2012 apetra apetra In cazul concedierilor individuale in baza CCM la nivel de ramura plateam 3 salarii compensatorii, brute. Care este situatia acum in conditiile in care ... (vezi toată discuția)
Ccm ramura Doina Elena Doina Elena Va rog sa imi spuneti daca avem CCM valabil pentru anul 2012 pentru urmatoarele ramuri de activitate: - comert - chimie si petrochimie - transport - rutier ... (vezi toată discuția)