avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 395 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Citatie parte vatamata
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Citatie parte vatamata

am o prietena stabilita in italia si ambii parinti i-au fost ucisi acum 2 ani si de atunci se judeca procesul.Criminalul a facut apel la inalta curte de justitie si i s-a respins apelul cu decizie definitiva.Mai exista vreo instanta unde sa faca el apel?Ea este obligata sa se prezinte la apel?
Ultima modificare: Joi, 16 Februarie 2012
palaghiacristinela, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters178374 , utilizator 19:51, 16 Februarie 2012
Inalta Curte de Casatie si Justitie este instanta suprema in Romania. Mai mult de atat nu exista. Pai daca ICCJ i-a respins apelul faptuitorului, la ce apel sa se mai prezinte prietena?
ea este citata ca parte vatamata si pentru ca a cerut despagubiri
a fost citata pana acum si nu stiam daca mai exista o instanta superioara.Ne-a spus cineva de curtea suprema de justitie.
Ultima modificare: Joi, 16 Februarie 2012
palaghiacristinela, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Inalta Curte nu judeca apeluri, probabil a fost vorba despre recurs.
Curtea Suprema de Justitie este aceeasi cu Inalta Curte de Casatie si Justitie, nu exista o instanta superioara fata de ICCJ.
Hotararea fiind definitiva, asa va ramane, nu mai poate fi atacata.
Ultima modificare: Joi, 16 Februarie 2012
ContSters178374, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recursul sentintei penale iulia_mrs iulia_mrs Dupa ce s-a dat o sentinta penala ex: Curttea de Apel Alba, unde anume se face recursul? (vezi toată discuția)
Am nevoie urgent de sfatul unui avocat palaghiacristinela palaghiacristinela am o prietena care e stabilita in italia .acum 3 ani parintii ei au fost ucisi in casa.criminalul a fost condamnat definitiv la Inalta curte de casatie si ... (vezi toată discuția)
Noul cod de procedura civila - taxa auto poluare ContSters215404 ContSters215404 Conf. noului C.pr.civ procesele in contencios administrativ si fiscal (taxa poluare) se vor judeca in prima instanta de Curtea de Apel si in recurs de ICCJ ? ... (vezi toată discuția)