Ce fise fiscale trebuie sa completeze un salariat al unei firme si cand trebuie depuse? Ma refer la regularizari de impozite sau ce altceva ar mai putea fi?
Poate se face referire la formularul 210 ....
Si in acest caz se depune de angajator la organul fiscal competent teritorial, se intocmeste in doua exemplare, unul pentru angajator, unul se inmaneaza angajatului, semnat si stampilat.
Va multumesc pentru lamuriri. Si revin cu alta intrebare. Este situatia sotului meu. Daca are cartea de munca la o firma, care il plateste cu 800 RON, dar mai are alte doua contracte de colaborare, pe drepturi de autor, el trebuie sa depuna la Administratia Finantelor Publice vreun formular referitor la totalitatea veniturilor realizate? Caci de la fiecare firma unde are contract i se opresc asigurari sociale si restul contributiilor.
Daca impozitul retinut este de 16% si este final, atunci nu mai trebuie sa depuna nimic la Administratia Finantelor Publice.
Daca impozitul retinut este de 10%, atunci se va depune declaratia 200 la care se anexeaza copii de pe adeverintele eliberate de beneficiarii serviciilor, urmand ca in baza deciziei emisa ulterior de Administratia Finantelor Publice sa plateasca si diferenta de 6%.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Fisa fiscala
raluca23
Am si eu o problema.....as dori sa fac un card de credit la o banca....prin actele necesare operatie imi cer si fisa fiscala pe 2008....eu am lucrat 3 luni pe ... (vezi toată discuția)