avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1083 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Infiintare televiziune online ca pfa
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Infiintare televiziune online ca pfa

ma intereseaza ce acte si de ce aprobari am nevoie pentru a infiinta o televiziune online,se poate si PFA ? ce costuri implica?
Cel mai recent răspuns: suntdac , utilizator 21:27, 17 Februarie 2012
O intrebare buna.
Doresc si eu sa fac o astfel de televiziune online ca pfa ii se poate sa ai si angajati, dar atentie ce calificare ai , intrucat pentru pfa sau ii se cer acte de studii calificare.
In cazul meu am firma ok, sunt in stadiul de cautare normative pentru aceasta activitate.
Cred ca cei de aici care au facut televiziunea pot sa ne lamureasca ce aprobari trebuie.
In functie de program va trebui sa platesti drepturi de autor.
Eu sunt interesat pentru reportaje, studio gen informare ( nu in domeniul contabil ) nu difuzare filme sau muzica, acolo este mai complicat.
Daca am fi indrumati cu primii pasi ce trebuie facuti dupa ce avem firma ar fi ok.
multumim

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum as putea presta servicii foto? doar daca sunt firma sau se poate si freelance? Bogdanovici24 Bogdanovici24 Buna seara.In primul rand as vrea sa mentionez ca sunt student si de curand m-am apucat de studiat elemente legate de editari foto si as dori sa incep o ... (vezi toată discuția)
Vreau sa ma autorizez ca pfa nazdravan nazdravan buna seara as vrea sa lansez o revista cu scop publicitar (veniturile vor fi din vanzare spatiu publicitar nu din vanzare) si as vrea sa stiu daca este ... (vezi toată discuția)
Deschidere ong pentru radio online! buna ziua/seara! voi incerca sa dau o descriere destul de detaliata, ... Pepo Pepo Buna ziua/seara! Voi incerca sa dau o descriere destul de detaliata, pentru a cere o parere sau in ajutor, orice fiind binevenit. Actual sunt in afara tarii, ... (vezi toată discuția)