Infintare firmă, studio foto + vânzări online!
Bună seara
Intenționez sa deschid în curând un studio foto, problema este ca nu dețin o diplomă de studii de absolvire a liceului, nici măcar nu știu ce s a întâmplat cu ultima diplomă de studii! Am înțeles ca pot sa folosesc în loc de codul Caen 7520, codul 7420 și astfel pot evita această problemă!
Îmi poate cineva confirma? De asemenea as dori ca unele produse care apar pe decor în ședințele foto sa le pot s-o valorifica, astfel as avea nevoie și de un Caen care sa îmi permita acest lucru, pot avea mai multe domenii de activitate?
Intenționez sa am un catalog de produse gen obiecte mobilier, haine etc.. pe care le cumpăr de la producători și le promovez în ședințele foto pentru vânzare!
Am nevoie de un PFA sau este indicat un Srl? Mulțumesc
Puteti deschide un SRL, pentru PFA vi se pot solicita copii certificate olograf de pe documentele care atestă pregătirea profesională.
COD CAEN 7420 (Rev. 3) - Activități fotografice
Codul CAEN 7420 include:
- productii fotografice comerciale si pentru consumatori:
-fotografii portret pentru carti de identitate, pasapoarte, scoli, nunti etc.
- fotografii pentru scopuri comerciale, edituri, moda, agentii imobiliare sau turism
- fotografii aeriene
- înregistrarea pe banda a evenimentelor: nunti, conferinte etc.
-prelucrarea filmelor:
- developare, imprimare si marire de pe negativele sau filmele clientului
- laboratoare de developare a filmelor si de printare a pozelor
- ateliere fotografice cu executia fotografiilor într-o ora (care nu fac parte din magazinele cu aparate fotografice)
- montarea diapozitivelor
- copierea, restaurarea sau retusarea fotografiilor
- activitati ale fotoreporterilor
Aceasta clasa include de asemenea:
- transmiterea documentelor pe microfilme
Codul CAEN 7420 exclude:
- procesarea imaginilor de film asociate cu industria de film si de televiziune, vezi cod CAEN 5911
- activitati cartografice, vezi cod CAEN 7112
- operarea cabinelor fotografice cu autoservire pe baza de monezi, vezi 9609
- activitățile de tipărire a fotografiilor (de pe telefoane mobile, carduri de memorie, USB și alte suporturi electronice), vezi cod CAEN 1812
- activitățile de auto-publicare a fotografiilor, vezi cod CAEN 5819
Caen
danicul
Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu un raspuns la intrebarea: care cod CAEN se potriveste pentru serviciul/activitatea de editare a pozelor, formare baze de ... (vezi toată discuția)