avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1099 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Nelamurire privind declaratia 205
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Nelamurire privind declaratia 205

Transferul valorilor mobiliare si al instrumentelor financiare derivate detinute in portofoliu(bursa) pentru care trimestrial s-a depus declaratia 225,iar in anii trecuti s-a depus anual declaratia 200,anul acesta se va depune declaratia 205????
Mentionez ca am intrebat la finante si mi-au spus ca trebuie decl.205,iar la firma care emite fisele de portofoliu mi-au spus ca trebuie decl.200,dar trebuie asteptat formularul nou,care prevedeanul fiscal 2011(cu motivatia ca impozitul nu este retinere la sursa).
multumesc
Ultima modificare: Joi, 16 Februarie 2012
ella95, utilizator

Alte discuții în legătură

Obligativitate depunere declaratie 200 2014 ? tobilica tobilica Buna ziua, As vrea sa stiu daca am obligatia de a depune declaratia 200 in cazul in care nu am niciun venit,iar in anul 2013 am avut o pierdere neta de 298,57 ... (vezi toată discuția)
Cumpararea fortata a actiunilor si declaratie la anaf janinageorgescu janinageorgescu Buna seara, Ne-am pomenit zilele trecute ca primim fiecare, eu si sotul, prin postas, cate 828 lei fiecare, reprezentand \\"valoarea bruta a actiunilor\\" ... (vezi toată discuția)
Venituri din transferul valorilor mobiliare persoane fizice cristealuminitza cristealuminitza Buna ziua, daca ma poate ajuta cineva, am urmatoarea situatie: am primit o Fisa de portofoliu pe anul 2010(pentru perioada 01.01.2010-30.06.2010), cu castigul ... (vezi toată discuția)