avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1152 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Obligativitate depunere Declaratie 200 2014 ?
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Obligativitate depunere Declaratie 200 2014 ?

Buna ziua,
As vrea sa stiu daca am obligatia de a depune declaratia 200 in cazul in care nu am niciun venit,iar in anul 2013 am avut o pierdere neta de 298,57 RON pe transferul valorilor mobiliare si al instrumentelor financiare derivate detinute in portofoliu.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 19:37, 3 Aprilie 2014
Da. Trebuie sa depuneti D200.
Multumesc.
Declaratia de venituri se depune trimestrial sau anual?

Numai bine
D200 se depune anual, pana pe 25 mai a anului urmator, pentru anul fiscal precedent.
Multumesc.Mai am o singura intrebare...in plus fata de D200 trebuie sa depun si D220?
Nu.
Ultima modificare: Joi, 3 Aprilie 2014
george-neagu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nelamurire privind declaratia 205 ella95 ella95 Transferul valorilor mobiliare si al instrumentelor financiare derivate detinute in portofoliu(bursa) pentru care trimestrial s-a depus declaratia 225,iar in ... (vezi toată discuția)
Impozitare castig din investitii in unitati de fond stefan60 stefan60 Buna ziua, va rog sa ma ajutati : la 02.09.2013, am cumparat niste unitati la un fond de investitii la o banca#-o, iar la 28.03. 2014 le-am rascumparat=D>, ... (vezi toată discuția)
Depunere declaratii pfa traducator sonia1978 sonia1978 Buna ziua, Sunt traducator PFA, inregistrat la Adm. Financiara, in sistem real, neplatitor de TVA. Anul trecut in luna ianuarie am depus la Adm. Financiara ... (vezi toată discuția)