Buna ziua. Am primit pronuntarea intrun proces penal si am aflat ca, este mentionat ca nu am avut avocat angajat desi eu am avut un contract cu un domn avocat platit.si nu ma reprezentat si mi s-a desemnat avocat din oficiu. va rog pot sa depun la apel copia contractului pe care l-am avut cu avocatul meu?
Puteti depune in apel copia contractului de asistenta si sa solicitati trimiterea cauzei spre rejudecare, deoarece in prima instanta ati fost lipsit de apararea avocatului ales.Sansele nu sunt foarte mari sa obtineti, dar e un punct de plecare.Puteti sa faceti si o actiune impotriva avocatului, sa-i cereti restituirea onorariului...vedeti si ce fel de contract ati incheiat cu el,ce clauze si verificati daca dvs v-ati indeplinit toate obligatiile asumate si ati acgitat iintegral onorariul.In apel s-ar putea sa nu mai aveti angajat acelasi avocat, fiind o cale de atac.
Recursul unui proces
armina
vreau sa va intreb daca mai trebuie dat onorariu avocatului pentru recursul unui proces, mentionez ca avocatul a primit onorariul stabilit la inceput .va ... (vezi toată discuția)