avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1436 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Costul spitalizarii fara asigurare
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Costul spitalizarii fara asigurare

cum ma sfatuiti ca e mai bine? sa platesc spitalizarea sa sa platesc din urma la cass?
daca tre sa platesc la cass cu cat timp in urma trebuie? si cum?
Cel mai recent răspuns: ContSters136493 , utilizator 19:08, 18 Februarie 2012
Plata cass depinde de multi factori. Pe scurt daca nu ati realizat venituri in ultimii 5 ani (si aveti de umblat pentru a dovedi acest lucru) veti scapa relativ ieftin: platiti 6 lunix39 lei/luna la care se vor adauga niste majorari...
Dar cred ca totusi ca nu scapati asa usor...Probabil va vor obliga sa platiti spitalizarea si dupa aia si contributia.....
Ultima modificare: Joi, 16 Februarie 2012
leuca_luminita, utilizator
multumesc pentru raspuns
Aveti obligatia sa va asigurati,iar acum daca tot va trebui sa beneficiati de un serviciu medical, si nu sunteti intr-o situatie care sa impuna prezentarea imediata la spital,indicat ar fi sa va mergeti la casa de sanatate pt. a va plati contributia la zi datorata si a beneficia de serviciile medicale asigurate,fara plata. Daca reveniti eventual cu precizarea situatiei dvs. din pc. de vedere al venitului impozabil ce l-ati realizat/nu l-ati realizat incepand din ianuarie 2007 pana in prezent,va voi indica si ce aveti de facut .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurare de sanatate persoana fara venit ursu2003 ursu2003 Fiul meu in varsta de 25 de ani a suferit o fractura care necesita interventie chirurgicala. Nu are asigurare, medic de familie a avut cat a fost elev pana ... (vezi toată discuția)
Actionar dacia - pensionar, dator la fisc desi nu a primit un leu dividende in viata lui byrev byrev Dupa marea teapa a privatizarilor in masa, bunica mea a devenit actionar la Dacia, actiuni care ulterior au fost \\\\"diluate\\\\" prin matrapazlacuri ... (vezi toată discuția)
Contributie asigurari de sanatate ika ika Sunt actionar al unui SIF in urma \\"cuponiadei\\".In anul 2012 aceasta societate nu a, acordat dividente, Casa judeteana de sanatate nu vrea sa imi elibereze ... (vezi toată discuția)