avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 379 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... indemnizatie crestere copil 2 ani
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

indemnizatie crestere copil 2 ani

Un salariat a solicitat incepand cu 24.02.2010 concediu pentru cresterea copilului pana la doi ani. Pe data de 30.06.2011 ii expira contractul de munca, dar a primit indemnizatia pana pe data de 11.02.2012.
Intrebarea mea este daca plata imdemnizatiei s-a efectuat corect sau trebuia sistata pe data de 30.06.2011.
Cel mai recent răspuns: leuca_luminita , utilizator 20:00, 16 Februarie 2012
Plata indemnizatiei inceteaza in zua urmatoare celei in care copilulul a implinit varsta de 2 ani .. plata indemnizatiei nu are nicio legatura cu incetarea de drept a raportului de munca...
Asadar, plata indemnizatiei s-a facut corect pana la data de 11.02.2012, inclusiv.

Atentie insa ca de la data incetarii raportului de munca incepe sa curga termenul de 12 luni pentru a se inscrie la somaj ...
De ce va faceti griji? Da , a fost corect platita ca doar a fost platita de stat, nu de angajator, i s-a platit conform cererii depuse la Agentie... In momentul in care a intrat in CCC contractul de munca trebuia suspendat.... Iar la 30.06.2011 inceta si basta...
Ultima modificare: Joi, 16 Februarie 2012
leuca_luminita, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare cim madylumy madylumy buna dimineata, am si eu o intrebare: un salariat aflat in concediu fara plata perioada 03 ianuarie - 29 februarie, data sfarsit suspendare este 29 feb., dar ... (vezi toată discuția)
Revisal gluten gluten La revenirea de pe concediu ingrijire copil ,in revisal se opereaza in aceeasi zi? In 10.05.2014 ar trebui sa revina , fiind zi nelucratoare ,se opereaza in ... (vezi toată discuția)
Data de incetare a suspendarii cim pentru crestere copil ela-ela ela-ela Buna ziua, Am o salariata care a nascut la data de 30.05.2010, a solicitat susp. CIM incepand cu 19.08.2010 (la sf. celor 126 zile de CM). Pe data de ... (vezi toată discuția)