avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1608 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Masina a luat foc - ce sanse sunt sa recuperezi paguba ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Masina a luat foc - ce sanse sunt sa recuperezi paguba de la producator

In urma cu cateva zile am avut un eveniment nefericit...masina Peugeot 307 SW din 2006 a luat foc in zona bordului, a.i. toata aparatura de sub bord si plana de bord sunt distruse. Mentionez ca masina este recent adusa din Germania si nu s-a intervenit la instalatia electrica. Masina nu are casco si nici nu mai este in garantie. As vrea sa stiu ce sanse sunt sa recuperez paguba de la producatorul masinii tinand cont de faptul ca suspectez un defect de fabricatie ? Multumesc pentru raspunsuri.
O zi buna.

Cel mai recent răspuns: Vasile Butucaru Vasile , Mediator 20:39, 16 Februarie 2012
ªansele sunt. zero, în ceea ce mă priveşte. Cu tot respectul dar este imposibil să puteţi dovedi ceea ce spuneţi maşină este 2006, dacă era vorba de un defect de fabricaţie, din 2006 şi până în prezent acest defect ar fi fost sesizat şi de alte persoane, şi având in vedere firma despre care vorbiţi, acest defect ar fi fost remediat.
daca vreti sa cheltuiti inca o masina atunci incepeti un proces de aceasta natura, sfatul meu este sa va cumparati alta masina cu bani pe care oricum i-ati cheltui fara rost si in zadar, niciodata sa nu va lasati fara asigurare facultativa CASCO, pentru ca neprevazutul apare exact atunci cand esti prea sigur ca tie nu ti se poate intampla.

O zi buna

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masina a luat foc - ce sanse sunt sa recuperez banii de la compania producatoare ? dumitrum2005 dumitrum2005 Buna ziua, in urma cu cateva zile am avut un eveniment nefericit cu masina Peugeot 307 SW din 2006. Dupa cateva secunde de la pornirea motorului, a inceput ... (vezi toată discuția)
Motor spart în reprezentanța auto, în timpul testelor de după schimbarea egr. ce de făcut? service-ul nu-și asumă responsabilitatea raduhas raduhas Buna ziua Am o speta mai ciudata. Mai exact am dus masina la service(revenire schimbat EGR in garantie) in data de 04.01.2018, iar pe data de 10.01.2018, ... (vezi toată discuția)
Refuz plata casco AndreiC78 AndreiC78 La sfîrşitul săptămânii care a precedat evenimentul, am fost plecat din Bucureşti, revenind în localitate în data de 09.05.2010. Acestă deplasare nu ... (vezi toată discuția)