avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 832 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Cate bilete de trimitere pot fi eliberate pe zi maxim ?
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Cate bilete de trimitere pot fi eliberate pe zi maxim ?

Buna ziua,
Am mers astazi la medicul meu de familie dupa un bilet de trimitere. Doamna doctor mi-a zis ca nu poate sa imi elibereze un bilet de trimitere decat pana marti, 21 deoarece nu poate elibera decat 20 pe zi iar restul sunt rezervate pana marti. Astazi este joi, 16. Este posibil asa ceva ? Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: ContSters136493 , utilizator 20:26, 16 Februarie 2012
Da,este posibil si nu se refera doar la bilete de trimitere,ci este vorba despre faptul ca in conformitate cu Normele de aplicare COCA2012,pt. asistenta medicala primara,Casa de sanatate deconteaza pentru un program de lucru în medie de 5 ore/zi pentru consultaţii la cabinet o medie de 20 de consultaţii/zi calculata în cadrul unui trimestru, dar nu mai mult de 40 consultaţii/zi, cu condiţia asigurării continuităţii acordării asistenţei medicale pe întreg parcursul trimestrului.
Adica,ceea ce face medicul peste 20 de consultatii(si trimiterea este tot un serviciu medcal asimilat consultatiei)face probono,neprimind bani pt. aceste servicii.De aceea se practica programarile,iar daca doriti totusi in acea zi sa primti trimiterea,atunci va trebui sa platiti,fiind considerat serviciu la cerere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata biletului de trimitere - medic familie ilierodica ilierodica Buna ziua Sunt pensionara cu o pensie mai mica de 740 ron si am fost pusa sa platesc biletul de tr. pentru analize 10 ron .Va rog sa-mi spune-ti daca este ... (vezi toată discuția)
Legislatie medicala nelush2103 nelush2103 As dori sa stiu care este legislatia actuala care reglementeaza relatia pacient - medic de familie, referitor la obtinerea unei programari la medicul de ... (vezi toată discuția)
Consultatie la medicul de familie alinaeliza2003 alinaeliza2003 Buna ziua, sunt gravida in 6 luni si am fost de la 01 oct pana 10 noiembrie de cel mult 4 ori la medicul de familie. A 4 - a oara, am fost sa i-au un bilet de ... (vezi toată discuția)