avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1087 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Formular 201-Declaraþie privind veniturile realizate ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Formular 201-Declaraþie privind veniturile realizate din strãinãtate

Va rog din suflet sa imi spuneti, daca depunerea declaratiei 201 este obligatorie pentru toate persoanele fizice ce a obtin venituri din strainatate de la o entitate cu cu sediul central in Romania, sau ca si in cazul declaratiei 200, cei al caror impozit (de 16%) a fost retinut la sursa, de catre companie si virat statului roman, conform convetiei civile dintre mine si ei.
Va multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Inregistrare contract civil morfeus morfeus Buna ziua! Am nevoie urgent de un raspuns....In cazul unui contract civil a carui impozit(final de 16%) este retinut la sursa, ce dovada poate aduce ... (vezi toată discuția)
Cum pot angaja personal pt. 20 zile? iuli-ana iuli-ana voi avea o lucrare de executat pe firma pt. care imi trebuie muncitori necalificati pentru 20 zile, nu vreau sa le fac contract de munca pt. aceasta perioada, ... (vezi toată discuția)
Semnatura electronica Mihaela Elena Mihaela Elena Buna ziua! Am o intrebare: pana cand si de catre cine trebuie trebuie depusa / obtinuta semnatura electronica? Respectiv, eu sunt av. def., mi-am deschis ... (vezi toată discuția)