avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Legiuitorul a clarificat care sunt bolile pentru care ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Legiuitorul a clarificat care sunt bolile pentru care comisia pune stampila de ''nerevizuibil prin afectiune''?

Buna ziua ! Va propun lamurirea unui aspect din noua lege a pensiilor de invaliditate,in caz de boala profesionala incurabila(pneumoconioza)Intrebarea mea este: legiuitorul a clarificat care sunt bolile pt care comisia pune stampila de "nerevizuibil prin afectiune" ? sau a lasat la latitudinea comisiei,care, am constatat ca desi boala este declarata incurabila,cu urmari permanente,progresive,stabileste totusi prezentarea la revizuire la un an.In aceasta situatie sunt foarte multi pensionati de la mine,constructii,turnatorii.Va rog,supun discutiei acest aspect, si, va doresc sanatate.
Cel mai recent răspuns: ContSters242189 , utilizator 18:07, 4 Martie 2012
Este adevarat ca au aparut norme metodologice in acest sens? Stie cineva? Chiar nu mai este nimeni afectat de acest aspect?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incadrare in grad de invaliditate 1968 1968 Am 41 ani si peste 14 ani vechime. De 2 luni am terminat somajul si m-am imbolnavit, am facut sarcoidoza stadiul II, o boala autoimuna. De la comisia medicala ... (vezi toată discuția)
Actualizare decizie medicala asupra capacitatii de munca Mircea Cristian Mircea Cristian Urmare a unei operatii de adenocarcinom la colon,in mai 2012,am fost pensionat de boala cu gradul 2 de invaliditate.Acest statut a fost valabil mai intii ... (vezi toată discuția)
Pensie de invaliditate alexandra ciocioiu alexandra ciocioiu Buna ziua. Am si eu o intrebare legata de acest subiect si anume: mama mea este diagnosticata de 6 ani cu poliartrita reumatoida. Are 46 de ani si a lucrat 20 ... (vezi toată discuția)