avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1054 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Cafeneaua economiştilor Se poate tine evidenta contabila fara a ...
Discuție deschisă în Cafeneaua economiştilor

Se poate tine evidenta contabila fara a avea pregatire economica?

Buna seara...am si eu o intrebare.Desi nu am pregatire economica ci tehnica am invatat si tin evidenta contabila la S.C.dar sub semnatura cuiva care are aceasta pregatire. Exista vreo posibilitate sa pot fi angajata ca si contabil fara sa am pregatire de specialitate( mentionez ca am studii superioare tehnice)..
Cel mai recent răspuns: ContSters233047 , utilizator 22:00, 16 Februarie 2012
va angajati contabil fara probleme (sunt suficiente studiile medii).

nu puteti, insa, intocmi/semna bilanturi contabile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contabil- studii Doina B Doina B Buna ziua! Lucrez la o firma de productie (cherestea, materiale c.f.) cu cifra de afaceri/31.12 .2009 - 600.000 (avand in vedere ca firma a fost infiintata in ... (vezi toată discuția)
Bilant lazarsevi2 lazarsevi2 Va rog sa-mi raspundeti si mie la o intrebare: Sunt contabil autorizat cu studii medii(am studii superioare dar Tehnice) autorizat CECCAR, membru activ. Am ... (vezi toată discuția)
Obligatoriu contabil? lupascumihaela lupascumihaela la un srl este obligatoriu sa ai contabil cu studii superiare angajat? asociatul unic sau administratorul nu are dreptul sa-si tina evidenta contabila la ... (vezi toată discuția)