Buna ziua! Lucrez la o firma de productie (cherestea, materiale c.f.) cu cifra de afaceri/31.12 .2009 - 600.000 (avand in vedere ca firma a fost infiintata in iulie 2009), la 30.06.2010 - 700.000. Nu avem compartiment de contabilitate, sunt singurul contabil. Tin evidenta completa si semnez tot (mai putin bilantul, care este vizat de un expert contabil). Problema este ca eu nu am studii superioare economice (am absolvit alta facultate), sunt contabil cu studii medii (scoala postliceala de contabilitate); balanta o semnez la "Intocmit". Nu stiu daca este necesar sa mai angajeze un economist pt a semna balanta sau e suficienta semnatura mea.
Este suficienta semnatura dumneavoastra, de asemnea si raspunderea pentru corecta ei intocmire va apartine...cum preferati.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Bilant
Ipra
Economist angajat cu carte de munca ,.membru ceccar ca contabil autorizat, poate semna bilantul unei societati care are cifra de afaceri mai mare de 35000 ... (vezi toată discuția)
Drept de semnatura
rusalim
Am o intrebare;m-am contrazis cu cineva pe tema dreptului de semnatura a b.v.si bilantului contabil.Daca am absolvit fac.de contabilitate si informatica de ... (vezi toată discuția)