avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general drept de semnatura
Discuție deschisă în Contabilitate în general

drept de semnatura

Am o intrebare;m-am contrazis cu cineva pe tema dreptului de semnatura a b.v.si bilantului contabil.Daca am absolvit fac.de contabilitate si informatica de gestiune,pot semna aceste acte?Puteti sa-mi spune-ti legea care reglementeaza acest drept,adica conditiile care trebuie indeplinite de un economist sa faca acest lucru?
Cel mai recent răspuns: rusalim , utilizator 10:42, 11 Iulie 2006
Nu prea ai invatat la Ase bine ca nici nu se face mare lucru , dreptul de semnatura ca si contabil il ai dupa ce profesezi o anumita perioada 2/3 ani nu stiu exact abia apoi ai drept sa semnezi ca si contabil . iar daca vrei sa si audit pai trebe sa iti iei examenul de audit .

bafta si continua master in conta dar fa-i si dreptul ca sa nu stai la mana altora .si eu tot ASE am terminat anu asta B-)
oricum ASE sucks ....tot daca esti autodidact inveti
bafta
nu stiu cum si ce se mai invata acum la ASE,dar eu am terminat in 1997!!!Deci sunt ceva ani,iar daca nu lucrezi,poti sa mai faci inca de 2 ori ASE-ul ca tot degeaba!Chestia e ca stiu sigur ca exista o lege,si vroiam sa ii dau respectivei un raspuns sigur;stiu ca trebuie sa ai cativa ani,5 parca de vechime pe post de contabil!!Oricum ,trebuie sa aflu sigur!!!!Poate totusi stie cineva !!!
Formular bilant contabil
Administrator Intocmit

Formular BVC
Conducatorul unitatii Conducatorul compartiment fin.cont

Cele 2 formulare pot fi semnate de conducerea societatii respectiv fdirector general si director economic
Daca va aflati intr-una din situatii este f.bine daca nu, nu semnati chiar daca participati la intocmirea lui, persoana oficiala si legala este directorul economic


nu e mai nene poti sa fi terminat 12 facultati tu nu ai drept de semnatura intru cat nu esti contabil autorizat pentru asta trebuie sa iti iei ex de contabil autorizat conform reglementarilor in domeniu luate de Comisia Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania
vezi www.ceccar.ro
imi pare rau nu ai dreptate,

Alte discuții în legătură

Pot semna bilantul, balanta, declaratii? MirelaIon04 MirelaIon04 Buna ziua, Am terminat in 2004 ASE-ul - Contabilitate si Informatica de Gestiune si tot atunci m-am angajat (am deci o experienta de 5 ani) ca si contabil. Nu ... (vezi toată discuția)
Declaratiile care se depun la fisc pot fii depuse de administrator? Fl0r3ntina Fl0r3ntina buna ziua, am infiintat o firma sunt asociat unic si administrator, nu am fff multe facturi in medie 20-30 de facturi pe luna, domeniu de activitate ... (vezi toată discuția)
Bilant pentru firma fara activitate andreeazanfir andreeazanfir daca o firma nu are activitate bilantul mai trebuie semnat de catre un economist la intocmit sau poate fi semnat de administrator si la intocmit si la ... (vezi toată discuția)