avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 419 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Scop comercial sau nu?
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Scop comercial sau nu?

Buna ziua,

Doresc sa public pe site-ul de informare/promovare pe care il detin informatii primite de la o institutie publica din zona unde imi desfasor activitatea. Site-ul nu aduce pentru moment venit, insa pe viitor scopul este de a obtine profit din publicitatea firmelor atrase. Cei de la institutia publica mi-au dat acceptul din a imprumta anumite fragmente de pe site-ul lor cu conditia ca eu sa nu le folosesc in scop comercial.

Daca site-ul va aduce profit in cele din urma, am dreptul sa ma folosesc de informatiile lor sau nu?

Multumesc!

Alte discuții în legătură

Pfa, coduri caen aferente normei de venit 104 servicii informatice, timisoara danid danid Doresc sa infiintez un PFA, iar impozitul sa fie pe norma de venit. Care sunt codurile CAEN acceptate in judetul Timis pentru Servicii Informatice? Am vorbit ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli asociatie (ong) Alexa02 Alexa02 Buna ziua, Doresc sa infiintez o asociatie non-profit , dispun de fondurile necesare infiintarii insa nu si de cheltuielile de promovare a primei campanii ... (vezi toată discuția)
Poate exista un ong care să realizeze case pentru membrii săi? Andr@ Andr@ Poate fi înființat un ONG care, printre altele, să realizeze efectiv și case pentru membrii săi? Scopul și obiective statutare ale asociației ar fi ... (vezi toată discuția)