avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 450 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Avem un teren care in urma succesiunii de acum multi ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Avem un teren care in urma succesiunii de acum multi ani este impartit in acte pe numele fratilor dar impozitul este platit mereu de un singur frate pt toti,

acum nu mai traieste nici unul dar sotia fratelui care a platit mereu impozitul la primarie il plateste si acum deoarece niciodata nu a venit vreun mostenitor al celorlalti frati sa revendice terenul sau sa plateasca impozitul,sotia platitoare foloseste acel teren...poate vreodata vreun mostenitor din partea celorlalti frati sa revendice terenul daca atatia ani nu au platit ei impozitul (pt care sunt chitantele doveditoare)????????? multumesc pt raspuns
Cel mai recent răspuns: ContSters141818 , utilizator 10:11, 17 Februarie 2012
Poate sa revendice dreptul de proprietate .
Sotia fratelui are un drept de creanta pentru impozitul platit. In rest conform certificatului de mostenitor toti cei ce figureaza in el sunt coproprietari. Se poate cere iesirea din indiviziune, adica partajul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat de moștenitor. cum se poate dobândi când nu se prezintă toți succesibilii la notar? dorel13 dorel13 Suntem 4 frati. Unul dintre frati a murit inaintea mamei noastre. fratele avea sotie si copii. Parintii nostrii sunt morti de peste 10 ani si nu am dezbatut ... (vezi toată discuția)
Buna ziua tuturor ! bunica mea impreuna cu fratele au mostenit ... acn acn Buna ziua tuturor ! Bunica mea impreuna cu fratele au mostenit de la parinti un teren extravilan de 1,5 ha. Dupa decesul bunicii am facut succesiunea pentru ... (vezi toată discuția)
Iesirea din indiviziune cristina toader cristina toader Un teren de 7,5 ha are ca proprietari 3 persoane: eu in urma decesului mamei, un frate al mamei si o verisoara care inca nu a facut succesiunea in urma ... (vezi toată discuția)