avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 817 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... solicitare daune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

solicitare daune

buna dimineata,

in urma cu 6 luni am suferit o interventie chirurgicala in regim de urgenta, starea in care am ajuns in spital fiind apreciata ca, grava. Am avut sansa sa scap si sa ma refac. interventia mi-a salvat viata dar intregul meu echilibru si metabolism este dat peste cap iar capacitatea de munca este diminuata. Acum iau tratament pentru a reusi sa imi asigur un echilibru, dar au inceput sa apara starile depresive.
Am ajuns in aceasta situatie in urma unor abuzuri constante din partea unor angajati ai statului. mai exact am implementat un proiect din fonduri europene, iar in toata aceasta perioeda, angajatii statului care ar fi trebuit sa imi acorde srijin si consultanta nu au facut decat sa ma supusa la un stres continuu.
Primele probleme de sanatate au aparut la 6 luni dupa ce am inceput acest proiect , dar am reusit sa le controlez prin tratamente. Am depus plangere penala impotriva functionarilor respectivi, dar politia a uitat dosarul intr-un sertar si la toate incercarile mele de a afla si de a avea un raspuns primesc numai raspunsuri generice. Dupa finalizarea proiectului am chemat respectiva institutie in instanta pentru a-mi recupera banii pe care trebuiau sa mi-i returneze. Intre timp reprezentantii acestei institutii au trimis catre ANAF o decizie prin care solicitau bani de la mine.... ANAF a emis titlu executoriu...si la un moment dat aveam 4 procese pe rol.
In acel moment starea mea de sanatate s-a prabusit.
Am pierdut un contract important in perioada in care am avut probleme de sanatate si in care banii imi sunt blocati.
intrebarea mea este daca ma pot cere despagubiri statului pentru ca viata mi-a fost pusa in pericol, pentru traumele pe care le am in prezent si care au aparut in urma stresului la care am fost supusa, pentru faptul ca nu mai sunt omul de dinainte, etc.
Daca pot face acest lucru unde pot depune o solicitare si ce acte ar trebui sa contina dosarul.
Cel mai recent răspuns: Alin Paidiu , Avocat 18:57, 18 Februarie 2012
Din pacate raspunsul la intrebarea dvs. presupune o discutie care nu cred ca poate fi purtata in acest cadru. Ar trebui sa stim care a fost natura interventiei, cauzele generatoare, legatura de cauzalitate -daca exista ... e o discutie mult prea ampla ca sa fie purtata aici.
cum va pot contacta. eu sunt din Craiova.
Toate datele mele de contact le gasiti la aceasta adresa: www.avocatalinpaidiu.ro.
Sau dati cautare pe google avocat alin paidiu si veti gasi pagina mea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Internare impotriva vointei Nicoleta12 Nicoleta12 Buna ziua Mama mea in varsta de 54 ani a avut dupa 15 ani o noua tentativa de suicid. Reactie avuta in urma stresului dat de probleme financiare. Concubinul ... (vezi toată discuția)
Bună seara,mă aflu într-o situație destul de grea și dureroasa. ... Madrian16 Madrian16 Bună seara,mă aflu într-o situație destul de grea și dureroasa. Sunt împreună cu soția mea de 3 ani și avem o fetiță de 9 luni dar am ajuns ... (vezi toată discuția)