avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 220 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Interpretare a hotararii privind program vizita minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Interpretare a hotararii privind program vizita minor

Fostul sot are voie sa petreaca cu copilul in perioada vacantei scolare de iarna in an impar in prima decada la domiciliul paratului iar in an par in a doua decada la domiciliul paratului.Imi explicati va rog care ar fi datele mai precise,de Craciun cu mine si Revelion cu el?Sau?Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 13:28, 17 Februarie 2012
Daca ar fi sa aplicam definitia decadei din dictionar (Definitie dictionar roman Web DEX online pentru decadă - DECÁDÃ, decade, s.f. 1. Perioadă de zece zile consecutive.), atunci primele 10 zile din vacanta de iarna in an impar (indiferent daca in acestea intra sau nu Craciunul sau Revelionul sau nici Craciunul nici Revelionul) copilul le va petrece la domiciliul tatalui si intre zilele 11 si 20 ale vacantei de iarna in an par (indiferent daca in acestea intra sau nu Craciunul sau Revelionul sau nici Craciunul nici Revelionul) copilul le va petrece la domiciliul tatalui. Oricite alte zile ar avea vacanta de iarna copilul le va petrece cu mama.
vacanta de iarna anul acesta este 23 decembrie-15 ianuarie,an par ar fi 10 zile,deci sta pana pe 2 ianuarie 2013 si am inteles...si in an impar adica 2013 in a doua decada?asta nu inteleg!!!Si pe cine intreb nu stie sa imi raspunda!!!
Doamna vi s-a raspuns mai sus. Anul asta e par si asa cum ziceti, copilul va lua vacanta de iarna pe 23 dec... a doua decada a acelei vacante va incepe pe 2 cand copilul va pleca la tata.
la sfarsitul lui 2013 ( an impar), cand va lua copilul vacanta.. va pleca la tata de cand va lua vacanta si va sta 10 zile

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Program vizita revelion listan listan Buna ziua, Programul de vizita stabilit de tribunal in urma divortului contine si paragraful de mai jos. Doresc sa stiu cand ar trebui sa duc copilul la ... (vezi toată discuția)
Interpretare program de vizitare al tatalui TatianaM TatianaM In anul 2006 am divortat de fostul sot,cu care am un copil minor.Tutela mi-a fost incredintata in Anul 2007s-a pronuntat sentinta si programul de vizitare al ... (vezi toată discuția)
Program de vizită pt tata melinda67 melinda67 Bună ziua, \"-în primul și al treilea sfîrșit de săptăpmînă din fiecare vineri de la ora 16 pînă duminică ora 18, -o lună în timpul vacanței ... (vezi toată discuția)