buna ziua am fost concediata in baza art 61 lit c ,imbolnavire profesionala, m-au pus la dispozitia fortelor de munca somaj,in decizia emisa au uitat sa scrie ca am dreptul la un salariu compensator asa scrie in CCM, am contestat decizia in instanta chiar in ultima zi de preaviz 07.07.2011 angajatorul in urma contestarii deciziei si in urma unei sesizari la ITM a virat in contul meu acel salariu compensator dar in data de 04.08.2011. eu nu am primit o explicatie scrisa la suma primita in cont mai aveam de primit banii pt C.O. si 5 zile de preaviz. Daca aceasta plata sa facut cu mult dupa ultima zi de preaviz ,zi in care eu am contestat decizia in instanta eu ce vina am? In consecinta instanta poate anula decizia de concediere? dat fiind ca ei au achitat acest drept dupa ce am contestat si nu este stipulat in decizia de concediere.
Nu este nicio chestie de interpretare ... asa cum am mentionat mai sus, Codul Muncii prevede expres ceea ce trebuie sa contina o decizie de concediere ... Unul din principiile izvorite din legislatia romana si aplicate si in in legea romana prevede faptul ca nimeni nu se poate prevala de necunoasterea legii.
Acasa.v
acasa.v
Buna ziua lucrezi la o firma de 4 ani din cauza conditiilor si a mediului toxic m-am imbolnavit si am suferit o interventie chirurgicala, medicul care ma ... (vezi toată discuția)
Concediere
prares
Cum se procedează la concediere în cazul în care salariatul nu corespunde profesional locului de muncă?... Si care sunt efectele? (vezi toată discuția)
Concediere
CiprianeIoniță
Bună seara, Ma interesează cum pot concedia un angajat care nu da randament în ceea ce privește producția, dar în temeiul legii?Menționez ca i-am făcut ... (vezi toată discuția)