avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... decl 392B
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

decl 392B

Buna ziua. Daca am un pfa in sistem real, neplatitor tva se depune 392b. Mentionez ca este vorba despre comert si se vinde pe baza de bon fiscal la persoane fizice
Ultima modificare: Vineri, 17 Februarie 2012
Enachescumihaela, utilizator
Cel mai recent răspuns: Laura Ciobeica , moderator 17:21, 17 Februarie 2012
Da, depuneti 392B.
www.avocatnet.ro/content/art...
L.C.
MuLTUMESC, si la achizitii se trec valarile fara tva sau cu tva?
Daca va uitati pe formular veti vedea ca aveti la achizitii pozitiile 1 si 2:
1. de la persoane inregistrate in scopuri de TVA - prima casuta valoarea totala a achizitiilor faraTVA si in a doua casuta valoarea TVA
2. de la persoane neinregistrate in scopuri de TVA - valoarea totala a achizitiilor
L.C.
Aceleasi explicatii le gasiti si aici:
www.avocatnet.ro/content/for...
Ultima modificare: Vineri, 17 Februarie 2012
Laura Ciobeica, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratia 392b Kellynda Kellynda Buna ziua! Am o Intreprindere Individuala infiintata in mai 2011. As vrea sa stiu ce declaratii am de depus la finante. Pana acum am depus declaratia 200 ... (vezi toată discuția)
Completare formular d 392b (pfa neplatitor de tva) wasssu wasssu Ce inseamna \"se completează cu baza de impozitare\"? Sa zicem ca am incasari de 10.000 ron si plati (echipamente, chirii, lumina) de 5.000 Ron. Cum ... (vezi toată discuția)
Declaratia 392b luminitaflp luminitaflp Buna seara, Va rog sa imi spuneti daca trebuie sa depun declaratia 392B daca sunt agent de asigurare si sunt inregistrata la finante ca persoana fizica ... (vezi toată discuția)