avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1074 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Declaratia 392B
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Declaratia 392B

Buna seara,

Va rog sa imi spuneti daca trebuie sa depun declaratia 392B daca sunt agent de asigurare si sunt inregistrata la finante ca persoana fizica autorizata.
Si daca Intreprinderile individulae,prestari servicii (intretinere interfoane)trebuie sa depuna declaratia?

Va multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: tome_ionica , utilizator 16:42, 20 Februarie 2013
Daca sunteti pfa (sau intreprindere individuala) neplatitor de tva depuneti 392b.
acum am aflat ca si eu trebuie sa depun aceasta declaratie..am II-comert online cu amanuntul hainute copii-neplatitoare de TVA ...eu am vandut hainute doar persoanelor fizice..completez la rubrica "persoane neinregistrate in scopuri de tva " valoare totala a bunurilor vandute acestor persoane? iar la achizitii de la persoane inregistrate in scop de tva trec valoare tuturor facturilor platite de mine-facturi cu achizitia de marfuri..etc? trebuie depus si in format electronic? cel de pe site nu il pot instala..cum procedez?multumesc
Da. Programul pentru completarea si generarea declaratiei il descarcati de la adresa urmatoare si o depuneti la finante doar tiparita pe hartie in dublu exemplar pentru ca are acel cod de bare [ link extern ]
Multumesc frumos mi-ati fost de un real ajutor
Am si eu o problema si nu gasesc raspunsul. Facturile catre firme din UE care au cod TVA (facturate fara TVA) se trec in 392B? In aceasi rubrica cu cu firmele din Romania cu cod de TVA?

multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratia 392 misaaa misaaa am nevoie de o lamurire si anume: - sunt P.F.A. la norma de venit, neplatitor de TVA in Romania(am cod fiscal fara RO) - inregistrat in R.O.I., inregistrat ... (vezi toată discuția)
Declaratia 392b iirina_19 iirina_19 Am si eu cateva intrebari si va multumesc daca ma puteti lamuri: 1. Declaratia 392B se depune de toate pfa-urile cu cifra de afaceri pana la 35.000 euro(cf ... (vezi toată discuția)
Declaratia 392b pentru pfa cornelia radoi cornelia radoi buna ziua! sotul meu este pfa in sistem real,am depus declaratia 220 pe anul 2011 si tocmai ce am aflat despre declaratia 392B(e neinregistrat in scopuri de ... (vezi toată discuția)