Va rog sa imi spuneti daca trebuie sa depun declaratia 392B daca sunt agent de asigurare si sunt inregistrata la finante ca persoana fizica autorizata.
Si daca Intreprinderile individulae,prestari servicii (intretinere interfoane)trebuie sa depuna declaratia?
acum am aflat ca si eu trebuie sa depun aceasta declaratie..am II-comert online cu amanuntul hainute copii-neplatitoare de TVA ...eu am vandut hainute doar persoanelor fizice..completez la rubrica "persoane neinregistrate in scopuri de tva " valoare totala a bunurilor vandute acestor persoane? iar la achizitii de la persoane inregistrate in scop de tva trec valoare tuturor facturilor platite de mine-facturi cu achizitia de marfuri..etc? trebuie depus si in format electronic? cel de pe site nu il pot instala..cum procedez?multumesc
Da. Programul pentru completarea si generarea declaratiei il descarcati de la adresa urmatoare si o depuneti la finante doar tiparita pe hartie in dublu exemplar pentru ca are acel cod de bare [ link extern ]
Am si eu o problema si nu gasesc raspunsul. Facturile catre firme din UE care au cod TVA (facturate fara TVA) se trec in 392B? In aceasi rubrica cu cu firmele din Romania cu cod de TVA?
Declaratia 392
misaaa
am nevoie de o lamurire si anume:
- sunt P.F.A. la norma de venit, neplatitor de TVA in Romania(am cod fiscal fara RO)
- inregistrat in R.O.I., inregistrat ... (vezi toată discuția)
Declaratia 392b
iirina_19
Am si eu cateva intrebari si va multumesc daca ma puteti lamuri:
1. Declaratia 392B se depune de toate pfa-urile cu cifra de afaceri pana la 35.000 euro(cf ... (vezi toată discuția)