avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 717 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... citat de politie
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

citat de politie

buna ziua am si eu o intrebare in urma cu luni a avut loc o descindere in ilfov la acea data am fost si eu luat de politie si acuzat de anumite fapte pe care nu le am savarsit am fost dus la parchet unde procurorul nu mi a propus arestarea si m au pus liber acum pe data de 15 mi a sosit o citatie sa ma prezint la ilfov fara sa se specifice calitatea pentru care sunt chemat nu are numar de dosar azi a fost sotia si a pus o sa dea o declaratie ca sunt plecat din tara ceea e este adevarat sunt plecat la munca in spania si daca plec am pierdut tot ,sotia mea a intrebat despre ce este vorba si u au spus decat ca este o prezentare de material ma puteti ajuta si pe mine ce pot face va multumesc din suflet
pai odata ce ma pus procuratura liber si nu am fost propus pentru arestare asta inseamna ca nu au avut probe pentru a ma retine asta stiu dar de ce ma mai cheama politia acum asta e intrebarea si e adevarat sunt nevinovat nu am antecedente penale nu am probleme cu politia
Sa stiti ca si daca va propunea pentru arestare preventiva si se respingea propunerea parchetului puteati fi vinovat.
Problema arestarii persoanei nu se pune neaparat in legatura stricta cu probele, ci cu pericolul public concret pentru ordinea publica si multe alte aspecte care difera substantial de la caz la caz.

Sunt multi cercetati in in stare de libertate chiar daca exista probe.
Poate exista si posibilitatea ca intre timp sa se fi adunat mai multe probe.
Fara a se analiza dosarul nu se poate spune nimic.Aprecierea probelor se pote face de avocat asa cum va face ulterior si instanta de judecata.

Daca sunteti nevinovat si nu va aparati riscati o condamnare penala din moment ce veti fi trimis in judecata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Arest preventiv Dumitru111 Dumitru111 Buna ziua , am si eu o problema , sunt cercetat intr`un proves privind traficul de droguri de risc , problema este ca nu sunt in tara si nu m-am prezentat la ... (vezi toată discuția)
Citatie diicot feel4rap feel4rap Am primit o citatie de la DIICOT Ploiesti in data de 6.04.2016 si ca trebuia sa ma prezint pe 12.04.2016, eu sunt plecat din tara si astazi 18.04.2016 am aflat ... (vezi toată discuția)
Citatie ca invinuit andrei198524 andrei198524 Buna ziua,problema la care as dori un raspuns este urmatoarea:am fost implicat intr-un accident rutier acum 2 ani,unde am fost acuzat de vatamare corporala din ... (vezi toată discuția)